

### Invitation



We cordially invite the honor of your kind presence on "YSX Expo 2019"



#### Program:

Date: Sunday, 1st September, 2019

Time : 9:00 am to 10:30 am

Venue: Novotel Yangon Max Hotel (Pathein Ballroom )

459 Pyay Road, Kamayut Tsp, Yangon, Myanmar

RSVP: 26th August, 2019

Daw Myint Kay Khine <TEL:01 371274>



### "AGENDA of "YSX EXPO 2019"

#### Part (I)

# Title: Opening Session (For VIP and Invited Guests)

Time: 9:00 am to 10:30 am/ Venue: Novotel Hotel Yangon (Pathein Ballroom)

Time	Duration	Activity	
9:00 am ~ 9:25 am	25 min	Registration and VIP Treatments	
9:25 am ~ 9:30 am	5 min	Opening Ceremony	Cutting Ribbon with VVIP
9:30 am ~ 9:40 am	10 min	Keynote Speech	H.E.U Maung Maung Win Deputy Minister /Chairman Ministry of Planning and Finance/ Securities and Exchange Commission of Myanmar
9:40 am ~ 9:50 am	10 min	Keynote Speech	H.E. Mr. Ichiro Maruyama Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of Japan to the Republic of the Union of Myanmar
9:50 am ~ 9:55 am	5min	Opening Remark	U Yin Zaw Myo Managing Director Myanma Economic Bank/ Yangon Stock Exchange
9:55 am ~ 10:00 am	5 min	Opening Remark	Ms. Keiko Tashiro Deputy president Daiwa Securities Group Inc.
10:00 am ~ 10:05 am	5 min	Opening Remark	Mr. Yoshihiro Isaka Senior Executive Officer (Global Strategy), Japan Exchange Group Inc.
10:05 am ~ 10: 10 am	5 min	Deliver the Commemorative Gift to VVIPs and Photo Opportunity	
10:10 am ~ 10:20 am	10 min	Corporate Video for Yangon Stock Exchange	
10: 20 am ~ 10:30 am	10 min	Observation at EXPO Booths at Yangon Ballroom and VIP Coffee Receptions at VIP lounges	
		Program Ends	

#### Part (II)

## Title: Listed Companies' Presentation Session (For Stock Investors/Shareholders)

Time: 11:00 am to 12:00 pm / Venue: Novotel Hotel Yangon (Pathein Ballroom )

Time	Duration	Activity	
11:00 am		MC Announcement	Program Start
11:00 am ~ 12:00 pm	60 min	Presentations by Listed Companies (Future Business Outlines of Listed Companies)	<ol> <li>U Khant Zaw Maw@ Henry,         Managing Associate, First Myanmar         Investment Public Company Limited.</li> <li>U Myo Myint Aung, Head of Finance         Myanmar Thilawa SEZ Holding Public         Company Limited, Chief Executive         Officer,MJTD</li> <li>Daw Me Me Kyaw, Executive Vice         President, Myanmar Citizens Bank         Limited</li> <li>U Myint Zaw, Chief Executive Officer,         First Private Bank Limited</li> <li>U Thiha Lwin, Managing Director, TMH         Telecom Public Company Limited</li> </ol>
12:00 pm		Program Ends	

#### Part (III)

### **Title: Afternoon Seminar Session**

(For Stock Investors/ Shareholders)

Time: 1:00 pm to 3:30 pm / Venue: Novotel Hotel Yangon (Pathein Ballroom) Time **Duration Activity** 1:00 pm MC Announcement **Program Start** Influential Expert 1:00 pm ~ 1:40 pm 40 min **Expert Talk** (Investment in Stock) Dr. Maung Maung Thein (Former Dy Minister of MOPF, Executive Chairman, ZICOlaw Myanmar Ltd 5 min 1:40 pm ~ 1:45 pm Present delivers to the Expert 1:45 pm ~ 2:05 pm 20 min Foreign Expert Talk Mr. Nguyen Quang Thuan, CEO, Fiin Group (Foreign Perspective) JSC (previously as StoxPlus JSC) Present delivers to CEO, Fiin Group, JSC (previously as StoxPlus JSC) 2:05 pm ~ 2:10 pm 5 min Panelist: 2:10 pm ~ 3:10 pm 60 min **Panel Discussion** "Impact of Foreign Participation in 1. U Htay Chun, Commissioner, SECM **Myanmar Stock** 2. U Kyaw Myo Htoon, Author and Financial Market" Consultant 3. Daw Thaw Dar Sein, Senior Consultant, Allen & Gledhill (Myanmar) 4. Mr. Scott Osheroff, Regional Research Analyst, Asia Frontier Capital Limited 5. U Thet Htun Oo, Executive Senior Manager, **YSX** Moderator: U Zeya Thu, Publisher/ CEO, The Voice Journal / Living Color Media 3:10 pm ~ 3:15 pm Presents deliver to Panelists & Moderator 5 min 3:15 pm ~ 3:30 pm 15 min Presents deliver to Sponsors and Partners

**Program Ends** 

#### **Exhibition Area** Time: 9:30 am to 3:30 pm / Venue: Novotel Hotel Yangon (Grand Ballroom)

Time	Duration	Activity
9:30 am		Registration start
10:00 am ~ 3:30 pm		Obeservation at YSX Exhibition Booths/ Account Opening Booths/ Consultation Booths/ Mini Presentation Corners/ Display Corner of Banks, Insurance, Firms, Financial Training Centers